0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu hafta Haftanın Nezle Üyesi; Midestino.. Sevgili Seda;bu konuyu açmakla ve kaçmakla hükümlüsün :)Samimiyetine dayanarak senin başlattığın konuyu ben devam ettirdim..Tabiki Senide diğer arkadaşlarmız gibi tanımak isteriz..Flatcast ile ve Flatcast Nezlesi ile ilgili düşüncelerini paylaşmak istersen Kendinle ilgili paylaşımlarda bulunmak istersen;söz sende diyelim..Linkleri göremezsiniz.. Kayıt Olun veya Giriş Yapın
Uzun zaman 0Lmasina raqmen ßende hakinda pek ßisey ßiLmiy0rum ..F0rumda q0rduqum ve payLasimLardan ßiLdiqim kadariyLa ßendeki izLenimin icten ve samimi ..Umuy0rum ßirßirimizi zamanLa daha iyi taniris.Herseyin q0nLunce 0Lmasi diLeqiyLe Seda....
Evet arkadaşlarinda değindiği gibi,uzun süreden beri burda olmama rağmen resminden başka hakkında bir şey bilmiyorum..Kendiniz ve forum hakkında .Düşüncelerinizi bilmek istiyoruz.
Çok tşk.ederim.içtenlikle sorduğum sorulara cevapladiğiniz için,evet avatar resminden dolayı dedim. onuda cevapladınız,bizde seni aramızda görmekten kıvanç duyariz.iyiki burdasin,iyiki flatcastnezlesindesiniz,seni tanidiğımada sevinçliyim.Tekrar teşekkür ederim..
FlatcastNezlesinin ana sorusuna cvp vermemişsin ben tekrar soruyum barim:=)Flatcastla ilk nezaman tanıştın?FlatcastNezlesi üyesi nezaman oldun? Buna paralel olarak forumda yönetimde olmaktan memnunmusun ?sence FlatcastNezlesi bugün istenilen yerdemi ?Diger forumlarla karşılaştırdıgın zaman iyiki FlatcastNezlesi'ndeyim diyormusun?